Misiune & viziune

Accesibilitate & Inclusivitate

 

iziBac – cel mai isteț mod de a lua BAC-ul

Educație portabilă

accesibilă, mobilă și simplă de utilizat pentru orice elev din România, sub forma unei aplicații gratuite.

Educație non-formală

susținem cu convingere educația non-formală și dezvoltarea multilaterală a tinerilor – avem cursuri de autocunoaștere, educație civică, educație emoțională și educație financiară.

Povestea noastră

  • Povestea iziBAC pornește cu Raluca Bacinschi-Stratulat, fondatoarea proiectului. Profesor de arhitectură cu peste 9 ani de experiență și cu o rată de promovabilitate de 100% atât în România, cât și la universități de top din străinătate, Raluca a dezvoltat un stil de predare bazat pe stimularea elevilor prin joacă.
  • Din dorința de a scala această metodă de predare și de a oferi o experiență de învățare distractivă, facilă și adaptată la structura mentală a noilor generații s-a născut iziBAC.
  • iziBAC este o aplicație educațională bazată pe joc care oferă o experiență distractivă de studiu, îmbunătățind considerabil rata de retenție a cunoștințelor și implicarea utilizatorului

Echipa noastră

Echipa noastră multidisciplinară este formată din experți cu abilități complementare, dar o singură pasiune – educația.

Raluca Stratulat

Raluca Stratulat

Profesia mea este cea de arhitect, vocația mea este de profesor și misiunea mea este să fiu antreprenor. Îmi place foarte mult să inovez, mai ales în domeniul educației, aceasta fiind pasiunea mea principală. Am fost selectată drept una dintre cele 100 de femei antreprenoare sociale europene în 2020 și una dintre cele 100 de românce care vor schimba traseul țării în 2019. Ce mă motivează să continui este o voce în interiorul meu care a descoperit plăcerea de a învăța și vrea să-l împărtășească cu toată lumea. Și asta deoarece cred cu tărie că educația poate fi și ar trebui să fie distractivă.

Marius Dogaru

Marius Dogaru

CGO – Chief Growth Officer Rolul meu este descoperirea căilor inovative care aduc iziBAC în viețile cât mai multor elevi care au nevoie de ajutor la învățat. Sunt responsabil de activitățile ce intră în spectrul de Growth ale companiei – parteneriate, campanii de marketing, advertising și SMM – și acționez ca o punte între elevi și restul echipei.

Adrian Miu

Adrian Miu

De 8 ani activeaz ca trainer, facilitator si coach, ceea ce m-au format în a fii un om al oamenilor, mai exact, un manager de resurse umane care înţelege şi ştie să coordoneze oamenii cu care lucrează. Iar pasiunea mea în jocuri şi experienţa de 5 ani în gamification mă ajută să aduc distracţia şi motivaţia atâţ în aplicaţie cât şi în echipa iziBAC.

Adrian Stratulat

Adrian Stratulat

Diplomat prin formare și antreprenor social ca vocație, Adrian are peste 8 ani de zile experiență în domeniul managementului de proiecte, dezvoltării de afaceri și inovației sociale. Cu o experiență de mai bine de 4 ani în domeniul blockchain, Adrian a cofondat sau a ocupat poziții de conducere în 4 proiecte majore din sector, dezvoltandu-și expertiza în managementul de produse blockchain, marketing digital și scriere tehnică. A fost organizatorul principal pentru Romania Blockchain Summit, cel mai mare summit de profil din Sud-Estul Europei și este COO iziBAC, companie edtech evaluata la $2 mil.

Colaboratori Educaţie Non-formală

Lucrăm alături de cele mai faine organizaţii din România pentru a transforma educaţia! Uite câţiva dintre partenerii nostri:

Devino unul din super-partenerii iziBAC!

Alătură-te schimbării!

1 + 11 =